Villa Cerquilla s'nachts - klik voor Home
Exclusieve Luxe Villa te huur in Nueva Andalucia, Marbella, Spanje
   Click for English        Cliquez pour Français        Click für Deutsch        Klik hier voor Nederlands        Клик на Русский        Haz click para Español    
 
 
 
 
 
 
De Villa
 
      Gelegen in één van de meest exclusieve ontwikkelingen aan de Costa del Sol en dichtbij al u benodigde voorzieningen biedt Villa Cerquilla u rust, sereniteit en luxe in het hart van de golfvallei.
 

Uitzicht op de golfbaan
      U hoeft niet noodzakelijkerwijze een golfspeler te zijn om midden in de golfvallei te willen wonen. In elk geval bent u dan wel verzekerd van de prachtige uitzichten en kunt u pauzeloos van de serene rust en de goed onderhouden golfplaatsen genieten als of u naar een constant bewegend schilderij zit te kijken. Bovendien hebt u een spectaculair uitzicht op "de bewaker" van Marbella "La Concha", "Aloha-pueblo", de helderblauwe lucht, "Magna Marbella" de alles verwarmende zon en de Middellandse Zee, hetgeen u tezamen dat onvergetelijke paradijselijke "Leven als God in Frankrijk"-gevoel geven!!
 

De beroemde jachthaven Puerto Banús
      Niettegenstaande deze paradijselijke rust, ligt Villa Cerquilla op  slechts 5 minuten afstand van het bruisende uitgaans- en nacht- leven van  de beroemde jachthaven "Puerto Banús" en binnen 10 minuutjes rijden,  staat u op één van de vele pleintjes in de oude stad van Marbella.
 

Het buitenaanzicht van de Villa
      Deze, op een verhoogd grondstuk gelegen, villa is een zonnig en majestueus bezit, dat aan de buitenkant als ook aan de binnenzijde wordt omarmd door prachtige volgroeide subtropische tuinen.
 
      Binnenkomend via de weidse oprit passeert u de inpandige enorme garage, die plaats biedt aan 8 limousines, en bereikt u de statige hoofdingang.
 

De entrée van Villa Cerquilla

Villa Cerquilla
 

Villa Cerquilla's salon
     Al vanaf het allereerste moment, dat u over de drempel stapt, lacht de  zon u tegemoet en proeft u de individuele sfeer van deze luxe elegante  ambiance.
 
      Villa Cerquilla is heel ruim van opzet; de grote salon met open haard is centraal gelegen. In de westelijke vleugel vindt u de tv-kamer tevens met open haard, alsmede drie luxe ingerichte slaapkamers met bijbehorende badkamers en de gastentoilet.
 

Villa Cerquilla's TV-kamer

Eén van de zes slaapkamers in Villa Cerquilla
 
      In de Oostelijke vleugel begeeft u zich naar de ruime eetkamer met directe toegang naar de met alle laatste snufjes ingerichte moderne keuken, de waskeuken, strijkruimte, kantoor en de gastensuite met schitterende badkamer.
 

Villa Cerquilla's eetkamer

Villa Cerquilla's keuken
 
      Zowel van de salon, als ook van de keuken, van twee slaapkamers in de Westelijke vleugel en de gastensuite aan de Oostzijde heeft u toegang tot de prachtig aangelegde tuin met verwarmd en afdekbaar zwembad.
 

Villa Cerquilla's zwembad

Uitzicht vanuit de tuin
 
      Wegens het unieke microklimaat van Marbella, leeft men veel buitenshuis. Het grote overdekte terras doet daarom vaak dienst als een extra deel van de salon, waar u, afhankelijk van het tijdstip van de dag, zowel van de zon als ook van de onmisbare schaduw kunt genieten. En als u zich liever even wilt verfrissen, neemt u gewoon een duik in het 12x6 m. grote zwembad of een afkoelende douche om daarna ff gezellig aan de poolbar te hangen, genietend van uw drink en een snack van de barbecue.
 

Villa Cerquilla's terras met uitzicht op de tuin

Villa Cerquilla's zwembad bar
 
      Op de eerste verdieping bevindt zich de “master-bedroom suite”, een ruime kleedkamer voor hem en haar en een prachtig gedecoreerde luxe badkamer met marmeren zuilen, bidet, douche en Jacuzzi.
 

Villa Cerquilla's hoofdslaapkamer

Villa Cerquilla's hoofdbadkamer
 

Villa Cerquilla's billardkamer
      Na een dagje golfen, een heerlijk zonnebad of een frisse duik in het zwembad, heeft u nog steeds geen tijd om zich te vervelen in “Villa Cerquilla” want in het souterrain, de zogenaamde “ fun-afdeling” van deze majestueuze villa, bevindt zich o.a. een “game-room” waar u kunt biljarten, tafeltennissen, tafelvoetballen, computerspelletjes kunt spelen of lekker ongestoord naar de favoriete muziek uit de nostalgische jukebox kunt luisteren.
 

Villa Cerquilla's fitness
      Natuurlijk kunt u zich zelf in topconditie houden in de compleet  ingerichte fitnessruimte, die samen met slaap- en badkamer nr. 6 incl.  douche en stoombad, als ook de volledig ingerichte tweede keuken,  gemakkelijk als inpandig appartement met eigen ingang voor gasten of  personeel dienst zou kunnen doen.
 
      Naast de ontzettend ruime garage, geschikt om naast uw "golf-buggy" en ook nog zo’n 8 "toys for boys" ruimschoots te parkeren, vindt u de volledig geacclimatiseerde wijnkelder / bodega waar uw exquise wijnen lekker kunt laten rusten en rijpen, alvorens u hen bevrijdt om u en uw gasten te kunnen begeleiden bij uw uitgebreide diners.
 

Villa Cerquilla's enorme garage

Villa Cerquilla's wijnkelder
 
       En mocht u nu denken, dat u eigenlijk steeds nog net iets mist, nou dan heeft u gelijk ! Er ontbreekt hier echter in werkelijkheid niets, alleen we hebben nog niet de mogelijkheid gehad dit te kunnen vermelden: We bedoelen "Jacomo’s Cinema Palace" de volledig ingerichte Thuisbioscoop met hoofdletter T.
 

Entrée van de bioscoop

Entrée van de bioscoop
 
      In deze, door kunstenaars als een openlucht bioscoop gedecoreerde, volledig geacclimatiseerde thuisbioscoop, kunt u vanuit uw massage fauteuil genieten van elke DVD, video of televisie-uitzending op een 3,5 x 2,5 meter groot beeldscherm. Het ultieme "sound system" laat u afwisselend de rillingen over uw buik en rug lopen, zoals u nog nooit eerder heeft ervaren terwijl u in uw eigen thuisbioscoop van een spannende film zit te genieten. Natuurlijk is de "bios-bar" gevuld met overheerlijke verfrissende drankjes om weer lekker af te kunnen koelen na al deze opwinding.
 

Villa Cerquilla's bioscoop

Villa Cerquilla's bioscoopscherm
 

Villa Cerquilla s’nachts
      De allerlaatste aanwinst van Villa Cerquilla is het zojuist gereed gekomen 48 m² - grote personeelsverblijf geschikt voor personeel en / of gasten compleet met keuken, vloerverwarmde badkamer, airconditioning, satelliet - tv, enz. enz.
 

Alle informatie over de Villa

 
      Villa Cerquilla is geconstrueerd volgens de hoogste kwaliteitseisen en beschikt over marmeren vloeren + vloerverwarming door de gehele villa. Dit huiselijke bezit is voorzien van vele extra’s, zoals; elektrisch bedienbaar ingangshek met videosysteem, alarmsysteem, airconditioning (warm/koud), sat.-tv + locale Spaanse tv, elektrisch bedienbare rolluiken, draadloze telefoons en "high-speed" draadloze internet faciliteiten door de gehele villa, water-ontkalkingssysteem, sound-systeem, verwarmd en elektrisch afdekbaar zwembad met speciaal Non-chloor filtersysteem, geautomatiseerde beregeningsinstallatie, groot water reservoir, eigen stroomvoorziening in geval van stroomuitval. Alle genoemde extra’s functioneren en bevinden zich in uitstekende staat van onderhoud!!
 
Technische details:
 
Grondstuk: 2.872 m²
Bebouwd: ca. 959 m² + 48 m² personeelsverblijf
Terras: 90 m²
Slaapkamers: 6
Badkamers: 6
Openhaarden: 2
Garage: 8 - 9 auto's
Gebouwd: 1997
Gemoderniseerd: 2003
 
 
 
Naar bovenkant pagina klik voor Home
Naar bovenkant pagina klik voor Home
 
 

Affiliate Website: Manhattan Chidlom
 
Laatste Site Update: 01-04-2012   Laatste Pagina Update: 01-04-2012