Villa Cerquilla s'nachts - klik voor Home
Exclusieve Luxe Villa te huur in Nueva Andalucia, Marbella, Spanje
   Click for English        Cliquez pour Français        Click für Deutsch        Klik hier voor Nederlands        Клик на Русский        Haz click para Español    

 
 
 
 
 
Veel Voorkomende Vragen
 
Voordat u contact opneemt met de eigenaar van Villa Cerquilla neemt u a.u.b. even de tijd om door de veel voorkomende vragen te gaan. Veel vragen die u heeft zijn misschien al beantwoord.
 
Waar is Villa Cerquilla gelegen?
Villa Cerquilla is gelegen in Nueva Andalucia, in de exclusieve urbanisatie "La Cerquilla", in het hart van de golfvallei.
 
Wanneer is Villa Cerquilla beschikbaar om te huren?
Villa Cerquilla is beschikbaar om te huren tijdens de wintermaanden, met andere woorden, vanaf december tot en met maart.
 
Hoeveel slaap- en badkamers heeft Villa Cerquilla?
Villa Cerquilla heeft zes slaapkamers en zes badkamers.
 
Hoe groot is Villa Cerquilla?
Villa Cerquilla's hoofdhuis is 959 m², het personeelsverblijf is 48 m² en het grondstuk is 2.872 m².
 
Wat voor soort recreatiemogelijkheden heeft Villa Cerquilla te bieden?
Villa Cerquilla heeft vele amusementsvoorzieningen te bieden. Allereerst is er de “Jacomo’s Cinema Palace”, geïnstalleerd met de nieuwste toeters en bellen die u zich maar kunt voor stellen en met de meest comfortabele massage stoelen waarin u ooit van een film of TV- uitzending heeft zitten te genieten! Dan is er de speelkamer, met biljard, tafeltennis, tafelvoetbal, spelcomputer en jukebox. Dan is er nog de fitnessruimte vol met de modernste apparatuur en als laatste bevindt er zich een groot verwarmd zwembad in de tropische tuin.
 
Hoe ver weg is Villa Cerquilla van de belangrijke steden en luchthavens?
Villa Cerquilla ligt 3.5 km. vanaf Puerto Banús, 8 km. vanaf Marbella (hartje) stad, 24 km. vanaf Estepona, 60 km. vanaf Málaga luchthaven en 67.5 km. vanaf Gibraltar luchthaven.
 
 
 
Naar bovenkant pagina Klik voor Home
Naar bovenkant pagina Klik voor Home
 
 
 
 
 

Affiliate Website: Manhattan Chidlom
Laatste Site Update: 01-04-2012   Laatste Pagina Update: 01-04-2012